Talking Bricks - We Do

 

Talking Bricks adviseert al jaren diverse vastgoedactoren op regelmatige basis in hun corporate en projectcommunicatie.

 

Hiervoor worden langetermijn samenwerkingsovereenkomsten getekend waarin de scope en opzet van de opdracht wordt gedefinieerd.  Hiermee wordt TB een beetje de (externe) marketingverantwoordelijke binnen de organisatie.

Deze focus zorgt voor een verregaande specialisatie in deze materie zodat we ons specialisten ter zake mogen noemen.

 

Communicatie over vastgoed vraagt een specifieke aanpak. Wij gebruiken dan ook alle kanalen om uw projecten in de kijker te zetten. 
Hieronder geven we slechts een indicatie van onze services.

Hieronder kan u enkele van onze diensten terugvinden:

 • Webdevelopment
  Een website is vandaag het ideale communicatiemiddel om uw projecten voor te stellen aan een breed en wijdverspreid publiek. Het laat u toe om met woord, beeld, video en animaties uw case toe te lichten.
  Talking Bricks kan zowel het design als de programmatie voor u uitvoeren.

 • 3D visualisatie en animatie
  Een goede voorstelling van hoe een woning, appartement, gebouw, .... er zal uitzien op het ogenblik van oplevering is van cruciaal belang om potentiële kopers te overhalen om te investeren. Aangezien plannen niet alles vertellen visualiseren wij deze plannen in fotorealistische 3D beelden. Deze waarheidsgetrouwe beelden geven een perfect inzicht in hoe een project er zal uitzien.
  Wij kunnen uw project ook dynamisch voorstellen aan de hand 3D animaties waarbij er bijvoorbeeld een virtueel bezoek wordt gebracht aan het pand. Perfect voor op uw website!

 • Print zowel de opmaak als het drukwerk
  Zijn er potentieel geïnteresseerden die u iets wenst mee te geven of een brochure van uw project in de buurt rondbrengen (meeste verkopen gebeuren namelijk aan buurtbewoners!) dan is heeft u een mooi gestyled document nodig die de kopers over de streep kan trekken. Een mooie voorstelling en goed drukwerk zijn dan onontbeerlijk en zorgen ervoor dat uw project erboven uit zal steken.
   
 • Ontwikkeling van applicaties voor Ipad en Android tablets.
  De opkomst van de Ipad en andere tablets is enorm. De interactiviteit van de toestellen maken ze dan ook tot een prachtige presentatietool. Een goede app van uw project of bedrijf doet u erboven uit stijgen. Net dat ietsje meer dan de concurrentie. Wij ontwikkelen inhouse uw applicaties voor Ipad/ Iphone, Android en Windows Mobile platformen. 

 • Aanwezigheid op de sociale media zoals Facebook, Twitter, ...
  Vandaag kunnen we niet meer rond de sociale media. Ze zijn alom tegenwoordig. Met een goede aanpak kunnen ze een echte catalysator zijn in de verkoop van een vastgoedproject. Talking Bricks heeft dan ook de nodige ervaring om u ook op deze kanalen te ondersteunen. Niet enkel in het opzetten van de nodige accounts maar ook in de opvolging en de regelmatige berichtgeving omtrent uw projecten tijdens de planning, bouw en verkoop.

 • Organiseren van events voor uw bedrijf of projecten
  Wenst u een evenement te organiseren om uw bedrijf of project toe te lichten. Wenst u uw medewerkers een overgetelijke dag laten beleven oof wenst u op een beurs aanwezig te zijn? Wij kunnen dit uit uw handen nemen en er een geslaagde organisatie van maken die iedereen zal bijblijven. Contacteer ons en leg uw vraag voor. Wij werken op maat van uw project een plan uit.

Naast bovenstaande services kunnen we u ook andere diensten aanbieden. Contacteer ons met uw vraag en wij zoeken het antwoord.

Talking Bricks Ghelamco Arena | Ottergemsesteenweg Zuid-808 | B - 9000 Ghent Tel 09 241 55 40